Custom Search

Search Everything With This

Friday, March 6, 2009

Love Detector



Seoul - When Valentine yesterday, many people seems to reveal a sense of race unfortunately. However, Are you sure you express the feeling that if it was true-that's subconscious. If not sure, just measure his honesty.



At least this is the case try offered Freetel Korea Telecom (KTF) to customers. Plans Ginseng country of origin to make this service 'love detector' that allows people to analyze voice patterns of others via the phone, so that honesty can be the expression of feelings.




KTF price services' detectors in love 'with the price USD 1.59 ($ 1 = Rp 9170, source: detikcom) for unlimited usage for a month.



"We created this service because we feel many people want to know the feelings of other people against themselves," said Ahn Hee-jung, KTF representative, as quoted detikINET of i4u, Friday (15/2/2008).




For users who do a video conference can view such a 'measure of love' in the display ponselnya when the conversation took place. After that, they will receive the results of analysis of the conversation via a short message that indicates I think, surprise, concentration and honesty to speak the opponent. (Ash / ash)


Source : DetikINET
Image Source : Faceache.files

9 comments:

Blok c No.3 said...

Apaan nih sob...love detector...kayak pintu masuk bandara aja..ada detektornya...hehe

gdpermana_poison said...

baca dulu dong ahhh...hehehe

Denani's Music World! said...

Blognya ada brp sih??? ;)

Btw, PR blog ku ga naek2 nih... hiks hiks...

gdpermana_poison said...

ada 3 mbak,, yang ini baru bulan februari.. katnya mpe maret google ga akan update,, jadi nuggu setelah bulan maret tahun ini..

fajardesign said...

wah sob artikelnya bahasa inggris gini...syarat google adsense ya..haha..gpp,

tapi ada ada ajah "alat pengukur cinta"...dunia ini sudah maju apa gila ya sob?

gdpermana said...

iya nih,, syarat google adsense,, kemaren 2 postingan bahasa indonesia berjejer ke bawah eh ganti deh iklannya jadi PSA.. lumayan sob,, setiap hari ada aja $$ nya..


dunia maju tapi lebih gila..

free chinese mp3 said...

kalo ada love detector gw pengen juga ada hate detector...
Hahaha :)

About GIRLS said...

Wah negara mana aja yang jual love detector tuh???
jangan2 beberapa tahun lagi indonesia juga muncul love detector

Truely INDONESIA said...

1st visiting
keren euy ada love detector
tapi cara memakainya gimana ya??
apa ditempel ke jantung kayak stetoskop